top of page
20140517_141853.jpg

Ingrediënten

Kip en vis
Aankoop kippenvlees.jpg
zalm.jpg

 

Kip en vis bevatten eiwit met een hoge biologische waarde. Deze zorgen voor alle noodzakelijke aminozuren in de juiste verhoudingen en een optimale vertering. Dog Nutrition gebruikt kip en vis als primaire eiwitbronnen.

Mais en rijst
Mais afbeelding.jpg
foto rijst.webp

De koolhydraten in Dog Nutrition komen uit volle mais en rijst. Door deze te extruderen worden ze optimaal verteerbaar en een gezonde energiebron.

Geen tarwe en soya
Non GMO.jpg

Om allergieën te beperken wordt geen tarwe toegepast. Ook wordt geen soja gebruikt om genetisch gemodificeerde ingrediënten te voorkomen.

Geen gemalen afvallen
maiskolf.jpg

Dog Nutrition gebruikt geen gemalen veren en botten om de samenstelling goedkoper te maken. Ook worden geen graanafvallen gebruikt. Daarom is Dog Nutrition super premium kwaliteit.

Eiwit uit kip en vis

 

Honden zijn van nature vooral vleeseters. Dog Nutrition gebruikt in haar productie dan ook vlees en vis(meel) van consumptiekwaliteit voor een optimale benutting. Bron van eiwitten voor celopbouw (groei) en celvervanging (onderhoud). De omega 3 en 6 vetzuren uit vis bevorderen bovendien gezonde hart- en bloedvaten.

Koolhydraten uit mais en rijst

De koolhydraten in Dog Nutrition zijn uitsluitend afkomstig uit volle granen (geëxtrudeerde mais, rijst). Door deze te extruderen (ontsluiten) zijn ze eveneens optimaal verteerbaar en leveren ze de maximale hoeveelheid energie. 

Wat niet

Honden zijn vooral vleeseters. Maar vlees is duur en dus worden er in hondenbrokken vaak alternatieven voor vlees (=eiwitbron) gebruikt zoals gemalen veren, gemalen botten, sojaresten en gluten.

Als bron voor koolhydraten worden vaak graanresten gebruikt.

Dog Nutrition garandeert dat deze inferieure ingrediënten niet in haar producten worden verwerkt.

Om allergieën te beperken wordt geen tarwe gebruikt. Ook wordt geen soja toegepast om genetisch gemodificeerde ingrediënten te voorkomen.

Foto%20senior%20brokje_edited.jpg
Naamloos.png
bottom of page