top of page
Aankoop 3492563_l (3).jpg

Dog Nutrition Light

30% minder energie
rechthoekige emmer Light 12 kg.jpg

 

Dog Nutrition Light bevat minder calorieën om overgewicht bij honden te beperken. Het energiegehalte in deze samenstelling is lager dan in Adult. Hierdoor ontstaat er minder kans op overgewicht.

Beperkt overgewicht zonder hongergevoel
bodyconditiescore-hond_edited.jpg

 

Honden met een aanleg voor overgewicht hebben baat bij meer beweging en minder calorieën. Dog Nutrition Light helpt om het aantal calorieën te beperken.

Ondersteunt gewrichten
aankoop herder 1.jpg

Om overgewicht op te vangen worden de gewrichten meer belast. Daarom bevat Dog Nutrition Light glucosamine en chondroÏtine ter ondersteuning.

€ 10,00 probeerkorting
Waardebon_€_10,00_3.jpg

Op de 1e bestelling Dog Nutrition krijgt u € 10,00 probeerkorting. 12 kg Light kost dan slechts € 31,50 all in. Dus incl. BTW en gratis thuis in een super handige bewaaremmer.

Wilt u eerst een proefmaaltijd ? Vraag deze aan via het aanvraagformulier.

 

Dog Nutrition Light

Aanbevolen voor honden met (een aanleg voor) overgewicht

Productinformatie

Door een lager vet- en eiwitgehalte wordt het aantal calorieën in Dog Nutrition Light gereduceerd. Dit helpt om overgewicht tegen te gaan. Uiteraard is ook de hoeveelheid voeding hierbij van belang. Geef de hoeveelheid die past bij het gewenste gewicht van de hond. Voorkom dat u het gewicht van een te dikke hond hanteert in de voedingstabel. Beperk het geven van tussendoortjes en laat de hond voldoende bewegen.

Samenstelling

Dog Nutrition Light is gemaakt van uitsluitend kwaliteitsingrediënten. De zorgvuldig afgestemde samenstelling zorgt ervoor dat toevoegingen overbodig zijn en alle lichaamsfuncties optimaal functioneren. Hierdoor is Dog Nutrion volledig in balans voor elke hond.

Ingrediënten

Maïs, kippenvleesmeel, rijst,  gedroogde bietenpulp,  gevogeltevet, gevogeltelever, lijnzaad,  johannesbrood,  vismeel, gist (gedroogd),  eipoeder, chondroïtine, glucosamine, L-carnitine, lecithine, inuline (FOS), taurine.

 

Analytische bestanddelen

 

eiwit 19%, vetgehalte 9%, as 4%, ruwe celstof 3,0%, vochtgehalte 9%, calcium 0,9%, fosfor 0,7%

Toevoegingsmiddelen per kg:

 

Vitamine A  (retinylacetaat) 20 000 IE,  Vitamine D3 (cholecalciferol) 2 000 IE,  Vitamine E (all-rac alfa-tocoferylacetaat) 200 mg, 

Koper (Koper(II)sulfaat pentahydraat) 5.0 mg,  Zink (Zinksulfaat-monohydraat) 65 mg,  IJzer (IJzer(II)sulfaat-monohydraat) 50 mg,  

Mangaan (Mangaan(II)oxide) 35 mg,  Jodium (calciumjodaat, watervrij) 1.5 mg, antioxidanten.

aankoop herder 1.jpg
Voedingstabel Dog Nutrition voor website
bottom of page